Vakuutusyhtiö ei maksa miljoonakorvauksia: ”Michael Jackson valehteli meille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemasta on jo vuosia, mutta siihen liittyvät tapahtumat ovat edelleen selvittämättä. Vireillä on useita oikeudenkäyntejä, joista näkyvimmässä puidaan tähden henkilökohtaisen lääkärin osuutta kuolemaan. Nyt ongelmia on tullut myös vakuutusten kanssa.

Michael Jackson oli juuri ennen kuolemaansa aloittamassa valtavaa This Is It -keikkaputkeaan, jonka kansainvälinen vakuutusjätti Lloyds oli vakuuttanut. Keikat jouduttiin perumaan viime tingassa supertähden kuoleman johdosta. Nyt vakuutusyhtiö on ilmoittanut ettei se suostukaan korvaamaan menetyksiä poptähden perheelle. Lloyds vaatii nyt oikeutta vahvistamaan, että sen ei tarvitse maksaa 17,5 miljoonan dollarin korvauksia.

Yhtiö perustelee vaatimustaan sillä, että Michael Jackson ja keikat järjestänyt AEG valehtelivat heille vakuutusta otettaessa. Yhtiölle oli sen mukaan ilmoitettu, että laulaja ei ole ollut lääkärinhoidossa vuoden 2005 jälkeen muuten kuin kosmeettisiin leikkauksiin liittyen. Lisäksi Jackson oli ilmoittanut, että hän ei käyttänyt reseptilääkkeitä, joihin myös hänen verestään löytynyt huippuvaarallinen Propofol kuuluu. Valehtelun takia yhtiö ei katso olevansa velvollinen korvaamaan vahinkoja. Jacksonin asianajaja on kiistänyt väitteet.