7-vuotias nukahti koulubussiin – jäi bussin vangiksi helteeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa 7-vuotias koulupoika Draden Walstrum nukahti aamulla koulubussiin ja jäi bussin vangiksi koko päiväksi paahtavan kuumaan auringonpaisteeseen.

Koulubussin naiskuljettaja lainminlöi tehtävänsä, sillä hän ei tarkistanut bussia kierroksen jälkeen. Siksi bussissa nukkuva lapsi jäi häneltä huomaamatta. Herättyään Draden ei enää päässyt omin avuin ulos bussista. Kuljettaja sai tapauksen johdosta välittömästi potkut, CBS21 uutisoi.

Poika käytti piinaavan pitkät tunnit muiden muassa kirjoittamalla vanhemmilleen kirjeen, yrittäessään käyttää bussin radiota ja piilotellen penkin alla. Lopulta kuljettaja tuli hakemaan bussia noutaakseen lapset takaisin koulusta. Hän löysi bussista näännyksissä olevan pikkupojan.