Chantelle Houghton on bikinitiikeri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten Big Brother -kilpailun Britanniassa jokunen vuosi sitten voittanut Chantelle Houghton on sittemmin ollut runsaasti otsikoissa sekavien mieskuvioidensa merkeissä. Samalla hän on kerännyt palstamillimetrejä esittelemällä muiden muassa rintojaan lehtien sivuilla.

Nyt Chantelle on otsikoissa erittäin hyvän asian puolesta. Hän on nimittäin poseerannut bikiniasussa ja tiikeriksi maalattuna Iso-Britannian parlamenttitalon edustalla. Neitokaisen tempauksen tarkoituksena on vastustaa villieläimien käyttöä sirkuksissa.

Taannoisen avioeronsa jälkeen Chantellen mieskuviot ovat olleet sekavia, ja nyt häntä on kritisoitu suhteesta Crimewatch-ohjelman juontaja Rav Wildingiin. Suhde paljastui, kun pari poseerasi yhteiskuvassa Heat-lehdessä.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut 27-vuotias Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.