Coleen Rooneyn ihailtu vartalo bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen jalkapallotähti Wayne Rooney oli taannoin kovasti otsikoissa jäätyään kiinni uskottomuudesta kahden prostituoidun kanssa. Molemmat maksulliset naiset pyysivät myöhemmin julkisesti anteeksi futarin Coleen-vaimolta.

Pian tämän jälkeen Rooney lepytteli Coleen-vaimoaan Dubaissa vasinaisella ökylomalla, joka maksoi asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan noin 40.000 euroa. Nyt pariskunta on kuvattu vuorostaan rantalomalla Barbadoksella. Vaimon ihailtu bikinivartalo saatiin samalla ikuistettua useissa eri bikineissä, mutta Wayne pysytteli samaan aikaan pääasiassa omissa oloissaan.

Pariskunnalla oli mukanaan myös 18-kuukautinen poikansa. 25-vuotias Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen.