Ex-poikaystävä lähetti tytölle 17 000 tekstiviestiä – pitkä vankeus uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina yhä useammat seurustelusuhteet ovat päättyneet joko tekstiviesteillä tai jopa Facebookissa. Nyt eräs tyttöystävältään kenkää saanut englantilainen nuori mies on ahdistellut exäänsä harvinaisen aktiivisesti.

21-vuotias poikaystävä lähetti nimittäin exälleen huimat 17.000 tekstiviestiä yhden vuoden aikana. Keskimäärin viestejä lähti siten 47 kappaletta päivässä. Tähän määrään mahtui myös suuri määrä puheluita. Parhaana päivänä viestejä ja puheluita tehtiin 180 kappaletta. Lisäksi mies ahdisteli tyttöä Facebookissa.

Hänen viestinsä olivat sävyltään pääasiassa uhkaavia, joten tyttö teki lopulta asiasta rikosilmoituksen. Oikeudessa mies myönsi tekonsa. Tuomio julistetaan vasta ensi kuussa, jolloin mies voidaan tuomita jopa puoleksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Tästä huolimatta hän retosteli oikeudenkäynnillä Facebookissa vielä samana päivänä. Pariskunnalla on yhteinen lapsi.