Jessie J yllätti asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden mielenkiintoisimmista brittitulokkaista on naisartisti Jessie J, jonka Price Tag ja Do It Like A Dude -kappaleet ovat soineet radioaalloilla ympäri maailmaa. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on nyt nähty myös julkkisjuhlissa.

Rihannaan taannoin ihastunut Jessie J on nyt nimittäin osallistunut UK Glamour Women of the Year -gaalaan ja oli samalla vaihtanut nuorekkaan tyylinsä iltapukuun. Se yllään popkaunotar käänsi katseet punaisella matolla. Moni ei ollutkaan tunnistaa normaalisti rentoihin vaatteisiin pukeutuvaa tähteä.

Taannoin suosikkilaulaja, oikealta nimeltään Jessica Cornish, joutui huhumyllyn keskiöön, kun hänen seksuaalista suuntautumistaan epäiltiin julkisesti. Yksityiselämäänsä tarkkaan varjeleva neitokainen tuli lopulta kaapista ja myönsi olevansa biseksuaali.

– En ole koskaan kiistänyt sitä. Jippii kundit, kyllä! Olen seurustellut miesten ja naisten kanssa. Sillä selvä. Ei se ole salaisuus. Se määrä kuinka paljon minun vanhoihin ystäviini on otettu yhteyttä tämän asian tiimoilta… Facebook on tappava paikka, Jessie J kertoi In Demand -radiokanavalle.