Jwoww, millainen kaula-aukko Jennillä on

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, oli talven aikana ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkasi vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat neitokaisen nakukuvat. Oikeus kuitenkin määräsi kuvat toistaiseksi levityskieltoon.

Nyt Jwoww on nähty Italiassa, jossa ryhmä kuvaa parhaillaan uuden tuotantokauden jaksoja. Kaunotar kuvattiin tiukassa valkoisessa topissa, joka korosti tuttuun tapaan hänen avonaista rintamustaan. Jersey Shore -tiimin reissu saapasmaahan ei ole sujunut kovin hyvin, sillä he ovat ajautuneet kahnauksiin poliisin kanssa jo useita kertoja.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.