Twilight-kaunottaren mekko ei jättänyt arvailun varaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisten tyttöjen suosimien Twilight-elokuvien loppu alkaa jo häämöttää ja elokuvien tähdet ovat suuntaamassa uusiin projekteihin. Viime päivinä Kristen Stewart ja hänen poikaystävänsä Robert Pattinson ovat olleet runsaasti esillä julkkisjuhlissa.

Nyt Kristen on kuvattu poseeraamassa punaisella matolla Lontoossa järjestetyssä Glamour Awards 2011 -tapahtumassa. Hänen cocktail-mekkonsa oli niin tyköistuva, että se ei jättänyt juuri arvailun varaa hänen muotoistaan – tai niiden puutteesta.

Tulevien elokuvien ikärajoista on ollut viime aikoina hieman epäselvyyttä. Lähinnä varhaisteineille suunnatun elokuvasarjan kaksi viimeistä osaa sisältävät nimittäin niin voimakkaita kohtauksia, että elokuvan päätähti Robert Pattinson kertoi pelkävänsä niiden ikärajan nousevan entisestään.

– Niissä on mukana jonkin verran mielenkiintoisia ja outoja juttuja. Se on jotain hyvin, hyvin, hyvin outoa. Suureksi massaelokuvaksi tarina on kaukana totutusta. Ne ovat kuin kauhuelokuvia. Olen nähnyt muutamia kohtauksia enkä näe mahdollisuutta, että ikäraja jäisi vain 13-vuoteen. Ellei niistä sitten leikata kaikkea pois, Robert Pattinson kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.