Vain Starassa: Lataa ilmaiseksi KiD1 : Juomarilaulu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti KiD1 on nyt julkaissut uuden singlen nimeltä Juomarilaulu. Kappale on ladattavissa ilmaiseksi yksinoikeudella Starassa. Keskiviikkoon 15. kesäkuuta saakka.

– KiD1 rap-projekti syntyi vuonna 2005 kokeilumielessä, kun Mikael Kontolammen kanssa eräänä kauniina iltana kokeiltiin testata tämän tyylinen musiikki ja etenkin räppääminen minulta sujuisi ja monien ihmisten kehujen & kannustusten tähän asti on päästy eikä lopetettu touhuja heti lähtökuoppiin, KiD1 kertoo.

Jakaminen on päättynyt.

26-vuotias Mika ”KiD” Maunus (Facebook) on ollut musikaalinen nuoresta lähtien ja soittanut monia instrumentteja, kuten rumpuja, koskettimia ja suutaan. Hänet tunnetaan myös Masquerage bändin kosketinsoittajana. KiD1 on julkaissut muutamia demoja sekä vuonna 2008 omakustanteisen albumin Parempi huominen, joka on lähes loppuunmyyty. KiD1:n single Futurehoppii sai aikoinaan runsaasti julkisuutta ja entistä enemmän yleisöä kuuntelemaan tätä alavutelaista hiphop-artistia.