Miljonääri kyllästyi ruuhkiin – ratsastaa työmatkat hevosella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurkaupunkien ruuhkat ovat saaneet monet pohtimaan autoilun mielekkyyttä, ja samaa pohditaan arkipäivisin myös Helsingin ruuhkaisilla liikenneväylillä. Nyt kiinalainen miljonääri He Yanqing on saanut tarpekseen ruuhkista ja keksinyt asiaan ratkaisun.

Kiinteistösijoittajalla on autotallissaan useita ökyautoja, mutta työmatkat hän kuitenkin kulkee hieman toisenlaisilla kulkupeleillä. Miljonääri nimittäin ratsastaa hevosella työmatkansa, jotta voisi välttää liikenneruuhkat. Hevosen nopeus on vain murto-osa auton nopeudesta, mutta ruuhkien välttämisen takia Yanqingin työmatka puoliintui 40 minuutista vain 20 minuuttiin.

Asiasta kertoneen Shaanxi Satellite Television -kanavan mukaan Yanqingillä ei ole aikomuksia lopettaa ratsastamista, vaikka jotkut ovat kritisoineet hänen valintaansa. Sen sijaan miehen mukaan ratsastamisella on paljon muitakin etuja verrattuna autoiluun. Hevonen tuottaa vähemmän päästöjä ja on edullisempi.