Nicole Scherzingerin povi pullisteli mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti keväällä tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen. Sittemmin hän on siirtynyt kokonaan soolouralle.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger on nyt kuvattu Pariisissa hotellinsa edustalla. Tumman kaunottaren asu oli tälläkin kerralla varsin tiukka. Viime viikolla Nicole vei lopullisesti Cheryl Colen paikan X Factor -ohjelman amerikkalaisen version tuomaristossa.

Nicole Scherzinger työskentelee siis parhaillaan oman soolomateriaalinsa markkinoinnin parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi.