Pippa Middleton esitteli kesätyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Middletonin pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton ohitti taannoin mediatilassa mitattuna kuninkaallisen siskonsa, sillä hänestä on tullut median ihannetyttö. Pippa onkin saanut lehdistöltä harvinaisen paljon huomiota.

Viime viikolla thriathlon-kisaan Britanniassa osallistunut kaunotar on nyt ikuistettu esittelemässä oman kesätyylinsä Lontoossa. Maanantaina hänet nähtiin nimittäin shoppailemassa raikkaaseen valkoiseen kesämekkoon ja pieneen farkkutakkiin pukeutuneena.

Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.