Abigail Clancy kuherteli bikinipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Brittimiehet rankkasivat hänet viime vuonna maailman 10. seksikkäimmäksi naiseksi.

Alastomana Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron sivuilla poseerannut kaunotar on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan kihlattunsa Peter Crouchin ansiosta. Pari on avioitumassa 30. kesäkuuta, ja parhaillaan he ovat lomailemassa Sardiniassa. Näistä bikinikuvista ei ikinä uskoisi, että Abbey synnytti esikoisensa alle kolme kuukautta sitten.

25-vuotias brittikaunotar oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.