Angela Martinin jalkoväli vilahteli mekon alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Albania ei ole juuri juhlinut supermallien määrässä mitattuna, mutta siellä syntynyt mallikaunotar Angela Martini on niittänyt menestystä useammassakin maassa. Nyt hän on osallistunut julkkisjuhlaan asussa, joka paljasti aivan liikaa neitokaisen intiimeistä ruumiinosista.

Angela osallistui maanantaina New Yorkissa järjestettyyn CFDA Fashion Awards -tapahtumaan. Hän varasti show’n punaisella matolla, mutta ei tällä kertaa olemuksensa vaan asunsa vuoksi. Se nimittäin paljasti aivan liikaa paljasta pintaa, kun neitokaisen paljas jalkoväli vilahteli helman alta.

25-vuotias Angela Martini on albanialainen malli, joka edusti kotimaataan Miss Universe -kilpailussa vuonna 2010. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva kaunotar asui Albaniassa kuitenkin vain 9-vuotiaaksi, jolloin hän muutti perheineen Sveitsiin. Malliuran Angela aloitti 18-vuotiaana, jolloin hän sai mallisopimuksen NEXT-mallitoimistoon Miamissa. Sittemmin Angela Martini on kaunistuttanut muiden muassa Mercedes-Benzin mainontaa. Vuonna 2008 hän poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.