Anna Kournikovan muhkea peppugalleria julkistettiin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Tiistaina Anna täytti 30 vuotta, ja sen kunniaksi monet viihdelehdet ovat julkaisseet hänen näyttävimpiä kuviaan.

Nyt eräs viihdelehti on koonnut paparazzien arkistojen kätköistä yhteen Annan näyttävimmät peppukuvat ja julkaissut ne verkossa. Mukana on pääasiassa aiemminkin julkisuudessa vilahdelleita kuvia, mutta myös hieman harvinaisempiakin paljastavia otoksia.

30-vuotias Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Venäläiskaunotar on aktiiviuransa jälkeen jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.