Erin Heatherton upeissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä.

Erin Heatherton, oikealta nimeltään Erin Heather Bubley, nähtiin taannoin poseeraamassa Huge-lehden sivuilla muiden muassa yläosattomissa. Sittemmin hän on kaunistuttanut Victoria’s Secret -bikini- ja alusvaatemallistoa. Tällä kertaa kyse on jälkimmäisistä, joiden mainoskuvissa huippumalli tyylikkäästi poseeraa.

21-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa ja toiminut vuosina 2008 – 2009 myös Victoria’s Secretin mallina.