Jayde Nicole ihastutti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen mallikaunotar Jayde Nicole on varsin tuore tuttavuus viihdelehdissä, vaikka hän on ollut jo parin vuoden ajan mukana monissa äänestystuloksissa ja kauneuslistauksissa. Jayden läpimurtonsa tapahtui vuonna 2008, kun hän sai arvostetun Playmate of the Year -tittelin.

Nyt Jayde Nicole on kuvattu viettämässä railakasta vapaapäivää rantatunnelmissa. Hän oli pukenut ylleen näyttävät punaiset bikinit ja viihtyi vesileikeissä muiden muassa pienen koiraystävänsä kanssa.

24-vuotias Jayde Nicole aloitti malliuransa jo kuusivuotiaana lapsena poseeraamalla mainoksissa. Varsinainen ura urkeni kuitenkin 15-vuotiaana, kun Jayde kiinnitettiin torontolaisen mallitoimiston listoille. Sittemmin hän on tehnyt varsin menestyksekästä malliuraa, mutta pysytellyt poissa kohuotsikoista. Playboy-lehden kuvien myötä hän tuli tammikuussa 2007 kuitenkin tunnetuksi ympäri maailmaa.