Jesse Jamesin koiralle vaaditaan tappotuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-julkkis Jesse James tuli ympäri maailmaa tunnetuksi viimeistään petettyään näyttelijä Sandra Bullockia pornotähden kanssa. Nykyisin hän on kihloissa räväkän tatuointineitokaisen Kat Von D:n kanssa.

Nyt James on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen pitbull-koiralleen vaaditaan tappotuomiota. Lemmikki oli tappaa viime viikonloppuna toisen koiran. Jamesin pitbull karkasi isäntänsä työpaikalta moottoripyöräkaupasta ja hyökkäsi yllättäen toisen koiran kaulaan kiinni. Uhri sai vakavat vammat, mutta selvisi hengissä.

Hengenvaarallisia pitbull-koiria vastustavat ovat nyt nousseet barrikadeille ja vaativat Jesse Jamesin koiran tappamista ihmisille vaarallisena yksilönä. Sama ryhmä vaatii myös koko koirarodun kieltämistä Texasin osavaltiossa. Pitbull-koirien uhreiksi on viime vuosina joutunut myös useita lapsia. Vastustajat eivät syytä tapauksista koiria, vaan niiden isäntiä ja emäntiä, jotka eivät osaa kouluttaa koiriaan ja pitää niitä aisoissa.

Jesse Gregory James on yhdysvaltalainen 41-vuotias televisiopersoona. Hän on juontanut muiden muassa sarjoja West Coast Choppers, Jesse James is Dead Man, Monster Garage ja Motorcycle Mania. Miehellä on kolme lasta, yksi poika ja kaksi tytärtä. Toisen tyttäristä hän sai ex-vaimonsa Janine Lindemulderin kanssa. Vuonna 2005 Jesse James avioitui Sandra Bullockin kanssa, mutta erosi tästä viime vuonna. Jesse James kihlautui Kat Von D:n kanssa 20. tammikuuta 2011.