Kauhea kankkunen 2 ongelmissa – valtava muutos DVD-versioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkielokuva Kauhea kankkunen nimettiin taannoin amerikkalaisen elokuvalehden toimesta maailmanhistorian toiseksi parhaaksi komediaelokuvaksi. Äskettäin ensi-iltansa saanut jatko-osa on sekin saanut hyvän vastaanoton. Elokuvalla on kuitenkin yksi merkittävä ongelma.

Elokuvassa eräs hahmoista herää nimittäin aamulla valtava tatuointi kasvoillaan. Kyseessä on sama tatuointi kuin nyrkkeilijä Mike Tysonilla on kasvoissaan. Tästä syystä Tysonin tatuoinnin tekijä S. Victor Whitmill haastoi elokuvan tuotantoyhtiön oikeuteen tekijänoikeusloukkauksesta. Tatuoija sai aikanaan tatuoinnilleen tavaramerkin.

Tatuoija ei antanut lupaa käyttää suunnittelemaansa tatuointia elokuvassa. Hän vaati tatuointia poistettavaksi jo elokuvan valkokangasversiosta, mutta se ei onnistunut. Nyt hittileffan DVD-versioon joudutaan kuitenkin tekemään valtavasti lisätyötä, koska tatuointia joudutaan muuttamaan jälkikäsittelyllä, TMZ kertoo.

Uusimmat