Zach Galifianakis paljasti Kauhea kankkunen 3 -juonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Leffojen tähti Zach Galifianakis on vahvistanut, että sarjan kolmas osa on parhaillaan työn alla. Samalla hän lipsautti myös juonipaljastuksen.

Zach Galifianakis kertoi Rolling Stone -lehdelle, että elokuvasarjan kolmannen osan käsikirjoitus on jo valmiina, vaikka ensimmäinen jatko-osa on saanut ristiriitaisia kommentteja. Seuraavassa leffassa hänen roolihahmonsa Alan löydetään mielisairaalasta, josta hänen ystäviensä täytyy salakuljettaa hänet ulos.

Toinen Kauhea kankkunen -elokuva on kuin copy-paste ensimmäisestä, ja se on aiheuttanut laajalti kritiikkiä. Ohjaaja Todd Phillips kertookin, että kolmas osa tulee poikkeamaan merkittävästi edeltäjistään. Galifianakis paljasti samalla lehdelle, että hänen on joskus vaikea tulla toimeen kuuluisuuden kanssa.