Kim Kardashianin suhdesotku paisuu – intiimit kännykkäkuvat tallessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on ajautunut suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kim ilmoitti haastavansa lehden oikeuteen valheiden julkaisemisesta.

Uhkauksen jälkeen Bret Lockett otti yhteyttä TMZ-julkaisuun ja ilmoitti tallentaneensa todisteet yhteydenpidosta kohujulkkiksen kanssa ja olevansa valmis esittämään ne myös mahdollisessa oikeudenkäynnissä. Lockettilla on kertomansa mukaan tallessa tekstiviestit, puhelulokit ja lisäksi myös kännykkäkameralla otettua kuvamateriaalia.

Suhdesotku tuli pahaan aikaan, sillä Kimin huhutaan olevan raskaana kihlatulleen Kris Humphriesille. Pari on OK!-lehden mukaan innoissaan raskaudesta, ja Kim Kardashian onkin jo pitkään kertonut julkisuudessa haluavansa lapsia. Julkkistähti ei ole kuitenkaan vahvistanut raskautta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat siis astelemassa alttarille, ja sen merkiksi Kris osti kullalleen huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria. Kardashianin perheestäkään ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.