Kohu oli liikaa – MTV lopetti seksintäyteisen teinisarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime aikojen kohutuimmista televisiosarjoista on päätetty lopettaa Yhdysvalloissa. Skins-sarja nousi rapakon takana muutama kuukausi sitten otsikoihin lapsiseksin takia, eikä kohu ole siitä juuri laantunut.

MTV-kanavan esittämässä teinisarjassa seurataan seksuaalisesti aktiivisten nuorten elämää, joka oli kuitenkin monille jenkkikatsojille liian rajua. Teini-ikäisten seksikohtaukset ja alastomana poseeraaminen aiheuttivat nimittäin taannoin jopa rikosilmoituksia. Nyt sarja on kuitenkin toistaiseksi historiaa Yhdysvalloissa, E! Online kertoo.

Kohun myötä monet mainostajat jättivät nimittäin sarjan ja lopulta myös sen katsojaluvut putosivat huomattavasti. Kanava kertoi, että ohjelmasta kasvoi todellinen ilmiö, joka ei kuitenkaan jostain syystä tavoittanut amerikkalaisia katsojia. Britanniassa sarjan vastaanotto on ollut parempi.