Michelle Rodriguez paljasti bikinivartalonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Michelle Rodriguez oli taannoin Ranskan Cannesissa mainostamassa uutta Underground Comedy -elokuvaansa, jota hän tähdittää yhdessä Lindsay Lohanin ja Adrien Brodyn kanssa.

Cannesissa Michelle Rodriguez paljasti vahingossa takapuolensa, kun hänen bikininsä putosivat neitokaisen noustessa vedestä veneeseen. Nyt neitokainen on poseerannut taas vähissä vaatteissa nauttimassa lomapäivästä rannalla Espanjassa. Hänellä oli bikinien alaosan yllä kevyt kietaisuhame.

Michelle Rodriguez on näytellyt muiden muassa Suomessakin suurta suosiota nauttineessa Lost-televisiosarjasta. Valkokankaalla näyttelijätär on tähdittänyt muiden muassa Fast & Furious -elokuvia sekä maailmanlaajuiseksi hitiksi noussutta Avatar scifi-elokuvaa. Michelle Rodriguez on istunut jo kahteen otteeseen vankilassa jäätyään kiinni rattijuopumuksesta ja rikottuaan ehdonalaistaan. Hän kertoi olevansa ylpeä siitä, että on kyennyt menestymään Hollywoodissa rikosrekisteristään huolimatta.

Rodriguez ei ole itse myöntänyt olevansa lesbo, mutta pari vuotta sitten lukuisat mediat uutisoivat Kristianna Lokenin ja Rodriguezin seurustelevan keskenään. Loken tunnetaan lisäksi avoimen biseksuaalina. Rodriguez itse ilmoitti tuolloin olevansa pihkassa Colin Farrelliin. Rodriguez uskoo, että hänen menestyksensä salaisuus on siinä ettei hän ole suostunut esiintymään alastomana. Näyttelijän itsensä mukaan hän ei tule koskaan näyttelemään alastomana, koska hän on siihen liian ylpeä.