7-vuotias pikkutyttö sai silikonirinnat synttärilahjaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ympäri maailmaa kohistiin kahdesta tapauksesta, joissa äidit olivat pistäneet 8- ja 9-vuotiaille tyttärilleen Botoxia kasvoihin. Myöhemmin toinen tapauksista osoittautui huijaukseksi. Nyt eräs brittiäiti on mennyt hieman liian pitkälle tyttärensä synttärilahjan suhteen.

50-vuotias Sarah Burge osti nimittäin Poppy-tyttärelleen synttärilahjaksi 7.500 euron lahjakortin silikonirintojen hankkimiseen. Lahjakortin voi käyttää kun tyttö täyttää 16-vuotta. Sarah Burge tunnetaan Britanniassa niin sanottuna turhana julkkiksena ja hän onkin saanut lempinimen Ihmis-Barbie.

Uusien rintojen lisäksi pikkutyttö sai lahjaksi muiden muassa 5.000 euron kylpyläloman. Synttäreitä Poppy juhli ystäviensä kanssa juoden leikkisamppanjaa ja käymällä kynsihoidoissa. Äidin mukaan tytär oli itse halunnut silikonirinnat, Closer-lehti uutisoi.

– Minulla on jo kaikkea, joten tämä oli unelmien täyttymys. Kaikki ystäväni olivat kateellisia. Jaksan tuskin odottaa, että voisin olla kuin äiti ja saada isot rinnat. Ne ovat kauniit, Poppy-tytär kertoi Closer-lehdelle.