Aarteenmetsästäjä: ”Etsin Osama Bin Ladenin ruumiin merestä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ilmoittivat taannoin, että he olivat viimein saaneet kiinni ja surmanneet terroristijohtaja Osama Bin Ladenin. Väitteet osoittautuivat kuitenkin vähintäänkin kyseenalaisiksi, koska ruumiista ei julkaistu minkäänlaisia todisteita.

Epäilyksiä kasvatti se, että amerikkalaisten mukaan ruumis haudattiin mereen pian kuoleman jälkeen. Nyt amerikkalainen aarteenetsijä Bill Warren on ilmoittanut aikovansa etsiä Osaman ruumiin merestä selvittääkseen oliko ruumis tosiaan Bin Laden.

Lähinnä aprillipilalta kuulostavassa jutussa TMZ-julkaisu kertoo Warrenin olevan tosissaan ja haluavan osoittaa maailmalle, että Osama on tosiaan kuollut. Aarteenetsijän mukaan hänen velvollisuutensa amerikkalaisena on osoittaa väite todeksi, koska presidentti Barack Obama ei siihen ole kyennyt. Samalla operaatiosta tehdään dokumenttiohjelma.

– Haluamme paikallistaa ja nostaa ylös hänen ruumiinsa. Valokuvaamme ja videokuvaamme ruumiin ja otamme siitä DNA-näytteen laivalla, Bill Warren kertoi TMZ-julkaisun mukaan.