Ilkka Kanerva jää toiseksi – poliitikko viestitteli teinitytön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa poliitikko Ilkka Kanerva oli taannoin ongelmissa Johanna Tukiaiselle lähettämiensä tekstiviestien takia. Nyt Yhdysvalloissa poliitikko Anthony Weiner on hieman vastaavassa liemessä.

Yhdysvalloissa on vellonut parin viikon ajan valtava seksiskandaali, Weinergate, jonka keskiössä on poliitikko Anthony Weiner. Skandaali sai alkunsa, kun Weiner julkaisi vahingossa Twitter-blogissaan kuvan housuissaan pullottavasta penisestä. Poliitikko tunnusti myöhemmin käyneensä verkossa useita härskejä keskusteluja ja vaihdelleensa kuvia ainakin kuuden naisen kanssa. Fyysisen kanssakäymisen hän kiistää.

Perheellinen Weiner ei ole suostunut irtisanoutumaan, vaikka hän on ollut kuin juoksuhiekalla. Skandaalissa on nimittäin lähes päivittäin paljastunut uusia seikkoja, joista tuoreimman mukaan Weiner on käynyt eroottissävytteisiä nettikeskusteluja myös alaikäisen 17-vuotiaan teinitytön kanssa. Samalla myös poliisi on aloittanut tapauksen tutkinnan. Fox News kertoo, että poliisi on vieraillut jo tytön kotona.