Oscar-kaunottaren haastattelulla ”pa*kamainen loppu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja laulajatähti Jennifer Hudson joutui pari vuotta sitten traagisten tapahtumien keskipisteeseen, kun hänen veljensä ja siskonpoikasa murhattiin sukulaismiehen toimesta. Nyt hän on sairastunut ikävästi vatsatautiin televisiohaastattelun aikana.

Jennifer oli eilen perjantaina vieraana suositussa Good Morning America -ohjelmassa, jossa hän kertoi uudesta I Remember Me -albumistaan. Haastattelussa hän huomasi olonsa heikoksi ja sen jälkeen kärsi myös vatsakivuista. Lopulta huonovointinen tähti kiidätettiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin ruokamyrkytys. Hudson joutui perumaan yhden televisiohaastattelun.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu 29-vuotias tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin. Sittemmin tähti muuttui kuin uudeksi ihmiseksi. Rehevästä ulkomuodostaan tunnistettu Jennifer Hudson laihtui huimasti, ja laulajan mukaan edes vanhat koulutoverinsa eivät olleet tunnistaa häntä. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin.