Teinitähti Selena Gomez kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin tyttöystävä kiidätettiin sairaalaan. 17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, poseerasivat viime viikolla useaan otteeseen rannalla Havaijilla. Nyt Selena on kiidätetty sairaalaan.

Selena Gomez kuljetettiin sairaalahoitoon The Tonight Show -ohjelman kuvauksista, kun hän valitteli nopeasti alkanutta kovaa pääkipua ja huonovointisuutta. Hänelle tehdään parhaillaan testejä. Ohjelman aikana Selena vaikutti olevan vielä hyvissä voimissaan, mutta sen jälkeen tilanne muuttui nopeasti. Hetki sitten hän perui tämän illan keikkansa Santa Monicassa.

Parin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä. Tuloksena on uusien tappouhkausten suma.