Victoria Silvstedtin bikinit pullistelivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paparazzit kuvaavat mielellään kaunokaista, joka näyttäytyy yleensä kameroille hyvinkin paljastavissa asuissa. Varsinaista syytä julkisuudelle ei ole ollut enää aikoihin, mutta kaunottaren muodokas vartalo kiinnostaa kuitenkin monia. Tällä kertaa näyttävä ruotsalainen on kuvattu ottamassa aurinkoa Monacossa.

36-vuotias ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailuisa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.