Kohuväite: Justin Bieber pannut teinitähden paksuksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 18-vuotias poptähti Selena Gomez kiidätettiin sairaalaan suoraan The Tonight Show -ohjelman kuvauksista valitettuaan kovaa pääkipua ja huonovointisuutta. Tänään Selenan kerrottiin kuitenkin palanneen sairaalaan käytyään välillä kotonaan.

Selena Gomezin lähipiiri ei ole suostunut kertomaan sairauden laatua, vaan ainoastaan todenneet, että nuori poptähti kärsi pääkivusta ja huonovointisuudesta. Tänään amerikkalaiset viihdelehdet ovat ryhtyneet spekuloimaan asialla, ja yhdeksi vaihtoehdoksi on nostettu raskaus.

Selena Gomez on seurustellut muutaman kuukauden ajan 17-vuotiaan teinitähti Justin Bieberin kanssa. Pari vietti äskettäin romanttisen rantaloman Havaijilla, ja nyt heidän epäillään saattaneen tuolla reissulla uuden elämän alulle. Mitään virallista tietoa asiasta ei ole siis kuitenkaan kerrottu.

18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.