Poptähti Lily Allenin iloisella perheuutisella synkkä tausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen oli viime kesänä onnensa kukkuloilla, kun hän oli tuolloin perustamassa perhettä miesystävänsä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautui kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon.

Eilen Lily Allen ja Sam Cooper saivat toisensa, kun pariskunta meni naimisiin Goucestershiressä, Britanniassa. Samalla pariskunta paljasti Lilyn olevan taas raskaana. Iloisen perheuutisen ylle heittävät kuitenkin synkän varjon kaksi keskenmenoa. Kaikki luonnollisesti toivovat, että kolmas kerta toden sanoisi ja että Lily saisi viimeinkin toivomansa lapsen.

25-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin jo viime vuonna, mutta keskenmeno muutti suunnitelmat. Pari kihlautui viime jouluna, kun Sam Cooper kosi Lilya Balilla.

– Sam polvistui Lilyn eteen parvekkeella. Lily oli aivan tikahtua onnesta, koska kulunut vuosi on ollut hänelle todella rankkaa aikaa. Lily odottaa tällä hetkellä suurella innolla tulevaisuuttaan Samin rinnalla. Sam on tukenut Lilya todella paljon ja Lily arvostaa tätä suuresti. Sam on Lilyn elämän suurin rakkaus ja hänelle se oikea. Toivomme heidän saavan myös jälkikasvua lähivuosien aikana, lähde kertoi tuolloin The Sun –lehdelle.