Maalivahdin karmaiseva virhe: Tämä pudotti joukkueen jatkosta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluotteluissa voi yksilösuorituksissa tulla aika ajoin niin karmaisevia virheitä, että niistä kärsivät vielä pitkään koko joukkue ja fanit. Nyt sellaisesta on saatu esimerkki, kun italialainen maalivahti tekee jalkapallosarjan ratkaisevassa ottelussa karmaisevan virheen.

Nettivideolla nähdään kuinka vastustajan rangaistuspotku osuu ylärimaan, jolloin maalivahti lähtee tuulettamaan voittoa kentälle juosten. Hän ei voitonhuumassaan kiinnitä lainkaan huomiota palloon, joka pyörii edelleen kentällä.

Lopulta pallo vierii hiljakseen maaliin, mutta silloin maalivahti oli jo kaukana. Maalivahti Michael Palman virheen johdosta hänen joukkueensa putosi jatkosta. Tälle maalivahdille olisi paikallaan ostaa lahjaksi huoneentaulu: ”Älä nuolaise ennenkuin tipahtaa”.