Nicole Coco Austinin härskeimmät nettikuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Paparazzien sijaan hän julkaisee kuvansa pääasiassa itse.

Muutama päivä sitten Coco ja Ice T uudistivat vihkivalansa, jolloin Coco taisi esitellä vuoden paljastavimman hääpuvun, joka lähes paljasti hänen rintamuksensa. Nyt Cocon uran paljastavimpia vuosien varrelta on koottu yhteen kuvagalleriaan, jossa on mukana myös hänen härskeimmätkin nettikuvansa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.