Kate ja Pippa Middleton seksikkäinä ystävänsä häissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein brittikuninkaallinen Kate Middleton on jäänyt mediatilassa mitattuna selvästi pikkusiskonsa jalkoihin. Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton on nimittäin ollut kuninkaallisten häiden jälkeen otsikoissa lähes päivittäin. Nyt siskot on nähty edustamassa yhdessä.

Pippa ja Kate Middleton kuvattiin nimittäin eilen lauantaina saapumassa yhteisen ystävänsä häihin. Sam Waley-Cohenin ja Annabel Ballin häät saivat siis arvokkaita vieraita. Kate oli pukeutunut näyttävään tyköistuvaan mustavalkoiseen, kun Pippa oli puolestaan valinnun vihreän sävyjä ylleen.

27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin taannoin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.