Pippa Middletonin nuoruuden mallikuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Middletonin pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton ohitti taannoin mediatilassa mitattuna kuninkaallisen siskonsa, sillä hänestä on tullut median ihannetyttö. Pippa onkin saanut lehdistöltä harvinaisen paljon huomiota.

Suosion nousun myötä lehdet ja paparazzit ovat kaivaneet arkistojaan löytääkseen sieltä vanhoja valokuvia Pippasta. Tällä kertaa sellaisia on taas löytynyt ja julkaistu verkossa. Kyseessä ovat vuonna 2004 Edinburghin yliopistossa kuvatut mallikuvat, joissa Pippa poseeraa 20-vuotiaana.

Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.

27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin taannoin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.