Pomo masturboi alaisensa päälle – 70 miljoonan korvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediassa on ruodittu viime päivinä useita seksiskandaaleja, kun muiden muassa poliitikot ja urheilutähdet ovat kunnostautuneet teini-ikäisten tyttöjen ahdistelemisessa. Nyt Yhdysvalloissa on määrätty seksuaalisesta ahdistelusta maailman suurimmat korvaukset.

Missourin St. Louisissa olevan tavaratalon johtaja on määrätty maksamaan naistyöntekijälleen noin 70 miljoonan euron korvaukset harvinaisen rajussa ahdistelutapauksessa. Pomo oli muiden muassa masturboinut naisen päälle ja läpsinyt naista päähän peniksellään. Tuomiosta on sittemmin jo valitettu, ja korvaussumman odotetaan pienentyvän huomattavasti, The Sun uutisoi.

Noin 25-vuotias työntekijä teki rikosilmoituksen pomostaan, joka oli ahdistellut häntä pitkään ja monin tavoin. Pomo oli muiden muassa ottanut naisen kiinni varastossa ja masturboinut hänen päälleen. Poliisi löysi pomon siemennesteen jäämiä käsipapereista. Eräällä kerralla nainen istui varastohuoneen lattialla kun pomo hiipi hänen taakseen ja iski häntä peniksellä päähän. Lisäksi mies oli riisunut väkisin naisen vaatteita ja vetänyt naisen päätä jalkoväliinsä.