Selena Gomez edelleen sairaalassa – tilanne epäselvä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 18-vuotias poptähti Selena Gomez kiidätettiin sairaalaan suoraan The Tonight Show -ohjelman kuvauksista valitettuaan kovaa pääkipua ja huonovointisuutta. Eilen illalla Selena pääsi jo kotiin, mutta nyt tilanne on taas muuttunut.

Paparazzit nimittäin kuvasivat Gomezin palaamassa takaisin sairaalaan varsin huonovointisen näköisenä. Poptähden tiedottaja on kertonut ainoastaan, että Selenalle tehdään parhaillaan kokeita, jotta sairauden syy selviäisi. Lisätietoja tilanteesta ei ole annettu.

18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.