Zach Galifianakis ei voi sietää julkisuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Leffojen tähti Zach Galifianakis on nyt valottanut hieman omaa suhdettaan julkisuuteen.

Stand-up -koomikkona työskennellyt Zach Galifianakis kertoi Rolling Stone -lehdelle kamppailleensa kovasti julkisuutensa kanssa, sillä hän ei ole tottunut olemaan julkisuuden valokeilassa ja olemaan alituisesti toimittajien tentattavana.

– Totta puhuen en pidä siitä lainkaan. Yritän olla rehellinen, mutta en halua loukata ketään. En kuitenkaan tarkoittanut sitä loukkauksena. Minä en vain pidä siitä, että ihmiset kysyvät minulta kysymyksiä. Vuosikausiin kukaan ei kysynyt minulta mitään, Zach Galifianakis kertoi People-lehdelle.

Toinen Kauhea kankkunen -elokuva on kuin copy-paste ensimmäisestä, ja se on aiheuttanut laajalti kritiikkiä. Ohjaaja Todd Phillips kertookin, että kolmas osa tulee poikkeamaan merkittävästi edeltäjistään.