Zach Galifianakis ilman partaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Leffojen tähti Zach Galifianakis tunnetaan muhkeasta parrastaan, mutta luonnollisestikaan hänellä ei ole aina ollut moista pehkoa kasvoissaan.

Nyt verkosta onkin löytynyt valokuva Galifianakisista parrattomana. Miestä ei ole tunnistaa siitä lainkaan.Kuva: Stream.pleated-jeans.com

Stand-up -koomikkona työskennellyt Zach Galifianakis kertoi Rolling Stone -lehdelle kamppailleensa kovasti julkisuutensa kanssa, sillä hän ei ole tottunut olemaan julkisuuden valokeilassa ja olemaan alituisesti toimittajien tentattavana.

– Totta puhuen en pidä siitä lainkaan. Yritän olla rehellinen, mutta en halua loukata ketään. En kuitenkaan tarkoittanut sitä loukkauksena. Minä en vain pidä siitä, että ihmiset kysyvät minulta kysymyksiä. Vuosikausiin kukaan ei kysynyt minulta mitään, Zach Galifianakis kertoi People-lehdelle.