Teini-ikäiset futiskaunottaret riisuivat Playboyn kanteen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin miestenlehti Playboy esittelee kansikuvissaan yleensä vain muodokkaita kaunottaria ja aika ajoin poikkeuksellisesti myös muita julkkistähtiä. Nyt Saksan Playboy on nostanut kanteen vähäpukeisia jalkapallokaunottaria.

Myöhemmin tässä kuussa alkavien Women’s World Cup -kilpailujen alla lehden kansikuvassa poseeraa alusvaatteisillaan Saksan viisi menestyneintä naisfutaria. He eivät tosin jää muodollisesti juuri jälkeen muista lehden malleista. Kansikuvassa poseeraavat 19-vuotiaat Annika Doppler ja Ivana Rudelic sekä Julia Simic, Kristina Gessat ja Selina Wagner.

– Kaikki tietävät kuinka suosittua jalkapallo on Saksassa. Saksan miesjoukkueen tavoin myös naisjoukkueemme on ollut hyvin menestyksekäs, Saksan Playboyn johtaja Nina van Splunter kertoi.