X Men -kaunotar paljasti kuuluisuuden synkän puolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon tähti, vaikka hänet on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa. Hänet on nähty muiden muassa X Men -elokuvien ja Winter’s Bone -elokuvan tähtenä. Niistä jälkimmäisestä hän sai Oscar-ehdokkuuden.

Nyt näyttelijäkaunotar on nyt paljastanut ollensa vähällä lopettaa näyttelemisen kokonaan noustuaan ensimmäisen kerran parrasvaloihin. Kaunotar ei nimittäin sietänyt osakseen saamaansa julkisuutta, koska on tottunut olemaan vailla huomiota.

– Ihmiset alkoivat puhua minulle eri tavalla kuin aiemmin, enkä voinut sietää sitä. Aiemmin olin ollut juhlissa näkymätön, mutta yhtäkkiä kaikki katselivat minua. Se oli outoa ja ajattelin, että haluaisin mieluummin työskennellä ohjaajana, Jennifer Lawrence kertoi Marie Claire -lehdelle.

20-vuotias Jennifer Lawrence esitti X-Men -elokuvissa Mystique-nimisen mutantin roolia, ja ennen kuvauksia hänen vartalonsa joudutaan maalaamaan. Roolihahmoon pääsemiseen kuluu peräti kahdeksan tuntia, kun seitsemän naista maalaa hänen koko vartalonsa.

– Mikään ei ole enää pyhää. Minä ja nuo tytöt olemme tulleet todella läheisiksi. He maalasivat alastoman vartaloni joka päivä kuukausien ajan. Se oli kuin erikoinen yövierailu. Se oli jotain mistä miehet haaveilevat; yksi alaston vartalo ja seitsemän käsiparia ympäri vartaloa, Jennifer Lawrence kertoi Hollywood Reporter -lehdelle.