Lindsay Lohan suorittaa tuomiotaan: Kotibileitä ja auringonottoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Hän suorittaa parhaillaan tuoreinta tuomiotaan omassa kodissaan kotiarestissa.

Lohan sai jalkaansa elektronisen seurantapannan, jollainen hänellä oli parin kuukauden ajan jalassaan jo viime vuonna. Nyt jo pari viikkoa jatkunut rangaistus ei ole saanut julkkistähteä ilmeisesti kovinkaan tukalaan tilanteeseen, sillä hänet on kuvattu useita kertoja nauttimassa olostaan muiden muasa aurinkoa ottaen. Nyt Lohan on kärsinyt tuomiotaan järjestämällä ystävilleen kotibileet.

Taannoisen oikeudenkäynnin jälkeen Lohan kuljetettiin vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä. Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Lindsay tuomittiin suorittamaan 480 tuntia yhdyskuntapalvelua. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.