Ökyrikkaaksi kerralla? Jää auton alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tuomioistuinten määräämät korvaukset ovat olleet kautta historian suorastaan tähtitieteellisen suuria. Nyt tästä on saatu varsinainen malliesimerkki, kun Paris Hiltonin veli Barron teloi jalankulkijan.

Tuomioistuin on nimittäin määrännyt Barronin vakuutusyhtiön maksamaan uhrille huiman 4,6 miljoonan dollarin korvauksen. Tämä siitä huolimatta, että uhri oli onnettomuuden jälkeen jatkanut työtään normaalisti. Hän ei ollut myöskään kysyttäessä halunnut vaatia sairauskassan palveluksia.

Vakuutusyhtiön korvausten lisäksi myös Hilton joutuu maksamaan miehelle 225.000 dollaria. Barron Hilton oli poliisin mukaan turmahetkellä juovuksissa ja pidätettiin pian sen tapahtumisen jälkeen. Huimasta korvauksesta käytiin oikeudessa keskustelua, mutta se päättyi äänestykseen ja jättikorvauksiin. Vakuutusyhtiö on nyt valittanut tuomiosta.