Pippa Middleton jätti poikaystävänsä – on nyt maailman halutuin poikamiestyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein brittikuninkaallinen Kate Middleton on jäänyt mediatilassa mitattuna selvästi pikkusiskonsa jalkoihin. Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton on nimittäin ollut kuninkaallisten häiden jälkeen otsikoissa lähes päivittäin. Nyt Pippa on lehtitietojen mukaan eronnut poikaystävästään.

Vielä viime kuussa Pippan kerrottiin olevan kihlautumassa poikaystävänsä Alex Loudonin kanssa. Nyt The Sun kertoo suhteen päättyneen, koska valtavan julkisuuden myötä neitokaisen piirit ovat muuttuneet. Kaunotar on nähty viime päivinä useaan kertaan ex-poikaystävänsä George Percyn seurassa. Eron myötä Pippasta tuli todennäköisesti maailman halutuin poikamiestyttö.

27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin taannoin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.