Tyson-kasvotatuoinnista yllättävä trendi yöelämässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina seurattu mielenkiinnolla oikeudenkäyntiä, jossa Mike Tysonin kuuluisan kasvotatuoinnin tekijä S. Victor Whitmill haastoi oikeuteen Kauhea kankkunen 2 -elokuvan ja vaati siinä nähtävää tatuointia poistettavaksi.

Kohun myötä tatuoinnista on nyt kuitenkin tullut yllättävä hitti. Sen alkuperäinen tekijä on suojannut teoksensa tavaramerkillä, eli hänellä on yksinoikeus sen kaupalliseen käyttöön. Nyt New York Post kuitenkin kertoo, että kasvotatuoinnista on tullut uusi trendi kaupungin yöelämässä, jossa ihmiset ovat tehneet kasvoihinsa tilapäisiä Tyson-tatuointeja.

Niihin tavaramerkin omistajalla ei ole mahdollisuuksia puuttua, mutta tatuointeja rahasta tekevät hän voi haastaa oikeuteen. Lehti kävi viikonloppuna jututtamassa bilekansaa East Villagessa sijaitsevassa Coyote Ugly -ravintolassa, jossa näkyi enemmänkin Tyson-tatuointeja – ja vieläpä naisilla.

– Tällä saa todellakin huomiota. Tämän avulla ihmiset huomaavat minut, 23-vuotias Putman Davis valotti lehdelle tilapäisen tatuointinsa taustoja.

– Tämä on tällä hetkellä suosituin tatuointitrendi ikään katsomatta. Miehet ottavat sellaisen yleensä saadakseen huomiota vastakkaiselta sukupuolelta, kasvomaalari Melinda Prom lisäsi.