Uskottomuuden syy: Seksiä vain kahdesti vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen avioliitossa elävä varmasti ymmärtää, että seksielämän laadulla on suuri merkitys avioliiton kestävyyteen. Asia on siis maalaisjärjelläkin ajateltuna selvä. Nyt eräs kiinalainen pariskunta on eronnut, koska avioliiton osapuolet eivät olleet samaa mieltä seksin määrästä.

38-vuotias mies jäi kiinni uskottomuudesta opiskelijatytön kanssa, mutta kiinni jäätyään hän paljasti harrastaneensa 37-vuotiaan vaimonsa kanssa seksiä vain 20 kertaa koko kymmenen vuoden avioliittonsa aikana. Mies myönsi uskottomuuden, mutta perusteli sitä seksin tarpeellaan, Guang Ming Daily uutisoi.

Aviomies ja vaimo olivat harrastaneet ensimmäisen kerran seksiä vasta kaksi vuotta häiden jälkeen. Vaimo oli löytänyt kerta toisensa jälkeen syitä välttää seksin harrastamista, jolloin mies tunsi olevansa pakotettu hakemaan seksiä muualta. Lopulta hän löysi rakastajattarekseen fiksun ja kouluja käyneen kiinalaisnaisen, joka tarjosi hänelle myös tyydyttävää seksiä.