Kuin elokuvassa: Varikset hyökkäsivät poliisiasemalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman maineikkaimpiin lukeutuvassa Linnut-elokuvassa nähtiin kuinka valtava parvi verenhimoisia lintuja aiheuttaa harmia ihmisille. Tarina oli tietenkin fiktiota, mutta nyt se on muuttunut yllättävän todeksi Yhdysvalloissa.

Washingtonin osavaltion Everettissä sijaitseva poliisiasema on nimittäin joutunut varisten hyökkäyksen kohteeksi, Everett Herald -lehti uutisoi. Varikset käyvät aktiivisesti poliisien kimppuun heidän poistuessaan asemalta autoilleen. Eräs poliisi yritti häätää lintuja säikäyttämällä ne poliisiauton sireenillä. Tuloksena parvi lintuja ulosti auton päälle.

Konstaapeli Bob Johnson kertoi lehdelle, että linnut ovat ”kuin velosiraptoreita, jotka vaanivat taivaalla”. Biologi Ruth Milner totesi, että lintujen hyökkäävän käytöksen on vain tarkoitus suojella niiden poikasia. Hänen mukaansa varikset osaavat tunnistaa erilaisia ihmisiä, ja univormussa kulkevat poliisit näyttävät linnun näkökulmasta kaikki samalta.