Beckhamien pojat sikailivat – heitettiin ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Victoria ja David Beckham eivät olleet jälkikasvunsa mukana, kun pojat Cruz ja Romeo suuntasivat maanantaina ystävineen keilaradalle Hollywoodissa.

Vanhempien läsnäolo olisi voinut olla paikallaan, sillä poikajoukko käyttäytyi keilahallissa niin huonosti, että heidät jouduttiin heittämään ulos Studio Cityssä sijaitsevasta Pinz-keilahallista. Joku pojista nimittäin heitti keilapallon parkettilattialle. Tällä kertaa nuoret Beckhamit eivät siis saaneet VIP-kohtelua, X17 uutisoi.

Pari viikkoa sitten perheen futari-isä oli mukana hyväntekeväisyysottelussa, jossa yli-innokas fani pääsi yllättäen livahvamaan kentälle. David Beckham huomasi, että fani juoksi suoraan häntä kohti. Superjulkkis odotti kaikessa rauhassa ja nappasi miehestä lopulta kopin keskellä pelikenttää yleisön osoittaessa suosiotaan