Seksikkäin julkkisäiti esitteli upean vartalonsa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun seitsemännen tuotantokauden voittanut julkkistähti Brooke Burke tuli aikoinaan tunnetuksi poseeraamalla alastonkuvissa. Taannoin hänet valittiin äänestyksessä Hollywoodin seksikkäimpien julkkisäitien listan kärkisijoille.

Brooke Burke poseerasi Playboy-miestenlehdessä vuosina 2001 uudelleen 2004. Sittemmin hän on jättänyt nakuposeeraukset, mutta kerran verkkoon päätyneet kuvat tuppaavat löytyä aina uudelleen. Nyt Brooke poseeraa kuitenkin selvästi siistimmissä kuvissa RedBook-lehden kannessa esitellessään näyttävää vartaloaan. Hänellä on kuvassa yllään bikinien alaosa ja harmaa paita.

39-vuotias Brooke Burke tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajan lisäksi myös entisenä televisiojuontajana ja nyt siis myös entisenä nakumallina. Hän juonsi vuosina 1999 – 2002 Wild On! -nimistä ohjelmaa ja myöhemmin vielä Rock Star -nimistä ohjelmaa. Nykyisin hän on kihloissa näyttelijä-laulaja David Charvetin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Yhteensä Brookella on neljä jälkeläistä.