Julie Benz upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Julie Benz on tuttu monista suosituista televisiosarjoista, mutta supertähtien sarjaan hän ei ole viel noussut. Nyt amerikkalaiset viihdelehdet ovat kuitenkin hänet noteeranneet näkyvästi.

Julie Benz ikuistettiin nimittäin viime viikolla nauttimassa aurinkoisesta lomastaan rannalla bikineihin sonnustautuneena. Kaunis vaaleaverikkö kuvattiin rantavedessä julkkisten suosimassa Meksikon Cabossa, josta on muodostunut supertähtien ykköslomakohde.

39-vuotias Julie Benz on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan nykyisin parhaiten Rita Bennettin roolistaan suositussa Dexter-televisiosarjassa. Vuonna 2006 hän voitti Satellite Award -palkinnon parhaasta sivuosasta. Toukokuussa 2011 Julien ura kohtasi ongelmia, kun hänen tähdittämänsä No Ordinary Family -sarja lopetettiin kesken kauden. Aiemmin Benz on nähty myös sarjoissa Angel ja Buffy vampyyrintappaja.